Det oppstod en feil i denne gadgeten

torsdag 12. april 2012

Politikkens verden er vrien!

Jeg har ikke voldsom kunnskap innen politikk, men stemmer hver gang for å få muligheten til å klage (ok litt på spissen men allikevel)..
Jeg føler meg presset av de politiske selskapene til å stemme blankt hver gang nå!.. Det virker for meg som om at politikken er blitt en greie for de rike hvor de deler brodelig til seg selv samtidig som de forteller mannen i gata at de gjør alt de kan for oss. (For så å bli tatt i en skandale en tid senere)

Nå forteller DN at hvis vår oljepengeforbruk forblir som i dag, så er alt borte i 2060 (Dn link) og det skremmer litt. Hvertfall når vi brukte 26 milliarder i 2002 og økt forbruket til 122 milliarder i 2012!?
Løsningen virker som å være at vi må fjerne trygd og få fler ut i arbeid og selv om det å "nave" har blitt populært for ungdommen, så får jeg ikke det til å bli 100 milliarder....?

Jeg har som nevnt ikke satt meg veldig inn i dette, men på overflaten ser det ut til at vi burde fjerne halvpartene av de politiske partiene og få en klarere linje om hva som er en farge og hva som er den andre fargen og hva de spesifikt ønsker. Nå er det for meg,  bare wishywashy og alt flyter over i en politikerfest hvor de konglige fester sammen med tv stjerner og politikere med en kjempefest hosted by petter stordalen (no offence petter).

Alle jeg kjenner lokalt som er blitt politikere her, er surrehuer, som ikke direkte trygger min tro på hva man behøver for å bli politiker.. Alt virker så flytende.

Kanskje det bare er meg som burde lese opp om temaet mer, alle sier jo at Norge er så flott og vi har det så bra.. Jeg ser det bare ikke selv.

1 kommentar:

  1. http://e24.no/makro-og-politikk/nekter-aa-snakke-om-pengebruken/20192353

    Litt aktuelt også. At de må bruke penger er jo ikke så vanskelig å forstå. Værre er det at de ikke vil utdype det, i min mening. President er like ille og alt det der, men...

    SvarSlett